Egil Svendsen AS


Hovedside


Nyheter


Hvem er vi?

Scare -Eye

 

 

Scare-Eye ballongskremsel er et enkelt og effektivt produkt som henges opp og har samme skremselseffekten som nærværet av en rovfugl.

Ballongene har vist seg å være en svært effektiv fugleskremmer i kirsebærtrær, men løser også fugleproblemer alle andre steder fugler er uønsket (hager, gårder, bygninger, båter, lekeplasser, svømmebasseng osv).

Produktet
Scare-Eye er produsert i PVC, og leveres i fargene hvit, gul og svart.

Tegningen på produktet forestiller rovfuglens stirrende øyne og åpne nebb. Ballongens horisontale og vertikale bevegelser, samt metallbåndene som er festet under, etterligner bevegelsene til en ekte rovfugl, og skremmer bort fuglene  umiddelbart.

Bruksanvisning
Scare-Eye er meget enkel i bruk. Den oppblåste ballongen henges på en stolpe, eller i et tre, slik at den blir godt synlig for fuglene.

Tester viser at Scare-Eye er mest effektiv når man rullerer på bruken av de tre ballongene. Ingen av fargene bør henge oppe lenger enn tre uker av gangen.

Resultat
Scare-Eye løser fugleproblemene umiddelbart etter at den er hengt opp. Tester har vist at produktet fjerner fuglene permanent, og at fuglene ikke venner seg til ballongen.


Kontakt oss så sender vi deg et uforpliktende tilbud.


Scare-Eye i frukthage

Egil Svendsen ASTelefon: 67 90 40 95Nettstedskart